Új járőrautókat adott át Baranya megye rendőrfőkapitánya

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság négy szolgálati gépjárművet kapott. A Skoda és Mercedes személygépkocsikat dr. Gulyás Zsolt rendőr ezredes, megyei rendőrfőkapitány adta át Pécsett – közölte a rendőrség. 

A rendőrség munkájában a gyors reagálás, a szolgálati feladatok biztonságos ellátása és a logisztikai tevékenység hatékony végrehajtása alapvető követelmény, amelyek teljesítése elképzelhetetlen az elhasznált, magas futásteljesítményű gépjárművek folyamatos amortizációs cseréje nélkül – közölte a szervezet. Az új gépkocsik rendszerbe állításával a főkapitányság járőr-gépjárműveinek átlagos életkora tovább csökkent. A gépjárművek szállítói öt évig vagy 200 000 kilométer futásteljesítményig biztosítják a szervizhátteret, minden gépjárműhöz rendelkezésre áll a nyári és a téli gumiabroncskészlet. A gépkocsik megfelelnek a biztonsági, a környezetvédelmi és a rendőrségi követelményeknek, számos korszerű vezetést támogató rendszerrel, légkondicionálóval vannak ellátva, a rendőrök felszerelése biztonságosan és rendezetten helyezhető el az utas-, illetve a csomagterükben.

A korszerű szolgálati gépjárművek hatékonyan támogatják a rendőr-főkapitányság állományának szolgálatellátását – olvasható a police.hu-n.

Fotó: police.hu

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Barcs Város Önkormányzata Képviselő Testületének 2022. április 21-i ülése

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!