Téli balatoni hangulat

A Téli Vitorlás Versenysorozat második állomása a szilveszteri lellei megmérettetés, amikor a Mikulás Regattát a szilveszteri Regatta követte, de a télki programok egyike a szigligeti újévi csobbanás is.

 

A Téli Vitorlás Versenysorozat nem titkolt célja a szezon hosszabbítás, szeretnék megmutatni, hogy a Balaton télen is hajózható, és szeretnék biztosítani, hogy a téli időszakban is hódolhassanak a vitorlázásnak a sportág szerelmesei  - mondta Tóth Balázs a Hello Balatonlelle Egyesület elnöke a verseny előtt, akit a kapos.hu idézett.
A délelőtt induló futamot mindig rengeteg egyéb program kíséri azok számára, akik nézőként, a partról követik az eseményeket. A mozogni vágyóknak ott a BL műjégpályája valamint azok, akik testközelből szeretnének részesei lenni a versenynek, felülhetnek egy nézőhajóra. Bár ez az év utolsó vitorlásversenye a Balatonon, a téli vitorlás versenysorozat nem ér véget. Februárban jön a Farsangi Regatta, márciusban pedig a Tavaszi Regattával ér véget a téli vizes küzdelem.
Fotó: Varga György / MTI

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!