Szerelmi kalandtúra a Tettyén

Szerelmi kalandtúrára hív egy pécsi civil szervezet, mely egy bárhonnan és bármikor játszható, párkapcsolat-erősítő feladatsor teljesítése tulajdonképpen. Pécsi és környékbeli párok számára február 10-től kínálnak programot a szervezők: egy előadással indul az idei romantikus eseménysorozat, melynek fő célja, hogy a résztvevők a mindennapokban se felejtsék el összetartozásukat.
 

A Házasság Hete rendezvénysorozatot minden év februárjában tartják, felhívva a figyelmet az intézmény fontosságára. Ennek apropóján a Pécsi Egyházmegye, a Borostyán Egyesület és a Pálos Lelki Központ szervezésében minden évben megvalósul a sokakat megmozgató szerelmi kalandtúra. A játék során a pároknak lehetősége lesz randevúkra, kirándulásra és sok beszélgetésre. Az öt feladat mellet egy joker feladatot is kínálnak a résztvevőknek, amelyben egy adott fát kell megtalálniuk a Tettyén.
A Házasság hete kapcsán Pécsi Egyházmegye, a Borostyán Egyesület és a Pálos Lelki Központ szervezésében minden évben megvalósul a sokakat megmozgató szerelmi kalandtúra februárban.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!