Sikeres és büszke korszak előtt áll Kaposvár

Elfogadta az Összetartozunk címet viselő várospolitikai programot az alakuló ülés utáni első közgyűlésen a városi képviselő testület. A széksorok viszont foghíjasak voltak, ugyanis a kompenzációs listáról mandátumot szerzett ellenzéki képviselők több mint két héttel a választás után sem jutottak egyetértésre abban, hogy kik üljenek be a képviselőtestületbe, így ahelyett, hogy a város ügyeivel foglalkoznának, egymással vitáznak.

Az egyéni képviselői mandátumot szerzett Fidesz-KDNP-s képviselők viszont már arról is határoztak, hogy frakciót alakítanak, melynek vezetője dr. Pintér Rómeó lett.  
A testület döntött az alpolgármesterek személyéről is, Szita Károly javaslatára és a közgyűlés támogatásával ismét Borhi Zsombor lesz a főállású alpolgármester, míg a társadalmi megbízású továbbra is Dér Tamás. Az utóbbi munkája azonban nem öt évre szól, hiszen a jövő évben egy olyan gazdasági társaság alakul, amely valamennyi városi sportlétesítményt összefog, s amelynek vezetését Dér Tamásra bízza Szita Károly. Így alpolgármesteri feladatait csak új munkaköréig látja el a sportiskola és sportközpont jelenlegi vezetője. 

Fotó: kaposvármost.hu

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!