Pályázatot nyert a Nagyatádi Erdélyi Kör kommunikációs tevékenységének fejlesztésére

A nemzeti összetartozás erősítése és Erdély bemutatása az elsődleges célja a Nagyatádi Erdélyi Kör egyesület kommunikációs tevékenységének fejlesztését célzó pályázatnak, melyet a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. támogatott.

A kedvezményezett neve: Nagyatádi Erdélyi Kör

A projekt címe: A nemzeti összetartozás erősítése és Erdély bemutatása a Nagyatádi Erdélyi Kör egyesület kommunikációs tevékenységének fejlesztése által.

A szerződött támogatás összege: 15 000 000 Ft
A projekt összköltsége: 15 000 000 Ft
A támogatás mértéke: 100%
A projekt tervezett befejezési dátuma: 2022.12.31
A projekt azonosítószáma: VCA-KP-1-2021/5-000959

A projekt tartalmának bemutatása:
A Nagyatád és környékén élők számára az egyesület tevékenységének, Erdély és határon túl élő erdélyi honfitársaink mindennapjainak bemutatása, ezzel a nemzeti összetartozás erősítése. Emellett az egyesület tevékenységéhez kapcsolódó köztéri alkotások katalogizálása, ismertetőinek elkészítése, hozzá kapcsolódó városismereti anyagok elkészítése is megtörténik digitális formában. A pályázat keretében tervezett kommunikációs tevékenység fejlesztése nagy mértékben hozzájárul a nagyatádi és környékén élők helyi és erdélyi értékekkel történő megismertetéséhez, a lokálpatrióta szemlélet kialakításához és a nemzeti összetartozás érzéséhez kommunikációs eszközök segítségével. A pályázat keretében a kommunikációs tevékenység fejlesztése esetében tervezett a Nagyatádi Erdélyi Kör életének, tevékenységének, valamint Erdély értékeinek bemutatásához fotók, kisfilmek és videók elkészítése, weblap, közösségi oldalak üzemeltetése, aktuális információkkal feltöltése, marketing tevékenység, az egyesület tevékenységének hirdetése médiában, interaktív kezdeményezések, az egyesület komplett arculati tervezése.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!