Nyert a Balaton déli partja, sokkal több a szabadstrand

Folyamatosan nyitnak a balatoni strandok. A Csodálatos Balaton a hagyományoknak megfelelően listát készített a magyar tenger északi és déli partjának fizetős és szabadstrandairól, a 2021 évi strandbelépőkről és a nyitási időpontokról. A fizetős fürdőhelyek túlnyomó többségénél lehetőség van gyermek, nyugdíjas, illetve egyéb kedvezmény igénybevételére – tájékoztat a portál.
 

A sokszínűvidék.hu listája szerint több strandnál az interneten keresztül is megvásárolhatók a belépők, elkerülve a sorban állást, és akár olcsóbban is lehet így élvezni a Balaton hűsítő vizét. A listából kiderül, hogy a balatonberényi naturista strand és a balatonfüredi Széchenyi strand csak védettségi igazolvánnyal látogatható. Beszédes adat, hogy a védettségi igazolvánnyal nem rendelkezők – így a külföldi turisták is – jobban járnak a déli part településein, hiszen sokszor annyi szabadstrand áll rendelkezésre, ahány falu.
A szabadstrandok 2021-es részletes listája itt található: https://csodalatosbalaton.hu/hirek/balaton/balatoni-ingyenes-szabadstran...

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!