Megszépülhetnek a köztéri falfelületek vagy épp beltéri lépcsőházak is

Megkezdődött a jelentkezés a Let’s Colour Településszépítő Egyesület pályázatára, melynek keretében 800 négyzetméter kültéri vagy beltéri falfelület kifestésére elegendő festéket lehet megnyerni. A pályázatokat április 29-ig az egyesület weboldalán nyújthatják be iskolák, óvodák, kórházak, önkormányzatok vagy épp aktív közösségek is.

A Let’s Colour Egyesület projektjében bármely közösség vagy társadalmi csoportosulás elindulhat, akik tevékeny részt akarnak vállalni környezetük megszépítésében. A nevezés legfőbb kritériuma, hogy a kifestendő kültéri vagy beltéri falfelületet - mely az adott közösség életében központi szerepet tölt be - a pályázó biztosítsa. A pályázat nyerteseinek a festéshez szükséges mennyiségű festéket, a grafikai terveket, a munka koordinálását valamint a szakértői támogatást a Let’s Colour biztosítja, az akciót pedig a közösségek önkéntesei, együtt valósítják meg.

 A jelentkezéseket idén is két kategóriában várják, a tízezer fő alatti, illetve a tízezres lélekszámot meghaladó települések külön versengenek. 2018. április 30-t követően egészen május 20-ig lehet szavazni a benyújtott pályázatokra, az eredményhirdetés időpontja május 21. Az online szavazás eredményeként a kategóriák 3-3 legtöbb szavazatot kapott pályázata jut be a döntőbe, ahol zsűri dönt a nyertesről.  A döntőbe jutott, de nem nyertes pályázók idén is 50-50 liter Dulux színes beltéri vagy kültéri falfestékkel „vigasztalódhatnak”. Kezdődhet a szerveződés a pályázat benyújtás mellett az online szavazás megszervezéséhez.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!