Lesz Ultrabalaton

Lesz Ultrabalaton, de szigorú szabályok betartása mellett, a szervezők jelen állás szerint megtarthatják a tavaszról őszre halasztott viadalt – természetesen a szabályok és az óvintézkedések maximális betartása mellett.

A mostani helyzetben talán az a legfontosabb hír, hogy lesz Ultrabalaton, főleg azok után, hogy néhány napja a görög szervezőknek le kellett fújniuk a Spartathlont.
– Nagyon sajnáljuk, hogy elmarad a Spartathlon, ami a világ ultrafutásának fénypontja, ünnepe lett volna. Aki nevezett a Spartathlonra, és helyette szeretne nálunk, az Ultrabalatonon indulni, annak lehetőséget biztosítunk rá. Mi úgy készülünk, hogy lesz verseny, de természetesen az éppen aktuális magyarországi szabályozások szerint rendezzük meg a viadalt – míg erre lehetőségünk van, úgy készülünk, hogy megrendezzük az idei Ultrabalatont – mondta a csupasport.hu-nak Zelcsényi Miklós főszervező.
A létszám várhatóan kisebb lesz a korábbiakhoz képest, hisz a résztvevők nagyjából harmada külföldről szokott érkezni, és közülük lesznek, akik vállalják a beutazási procedúrát, mások viszont nem indulnak a megméretésen.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!