Lépcsőfutó versenyen remekeltek a somogyi tűzoltók

Szombathelyen rendezte meg a Magyar Tűzoltósport Egyesület az idei év első lépcsőfutó versenyét, múlt szombaton. A kihíváson Somogy megyéből kaposvári, bolhási és karádi hivatásos, valamint önkéntes tűzoltók mérették meg magukat.

 

A versenyen a résztvevőknek a szokványos lépcsőfutástól eltérően nehezítő körülmények leküzdésével kellett feljutniuk a 14. emeletre. A földszinten a versenyzőknek egy speciális ajtószerkezeten túljutva, egy vízsugarat kellett kifektetniük egészen a 11. emeletig. A neheze ezután következett, amikor a legfelső szinten egy nyolcvan kilós bábut mentettek ki a tűzoltók. A somogyi tűzoltók is szintről szintre küzdötték fel magukat és teljesítményükkel öregbítették a megye hírnevét.
Női kategóriában a dobogó felső két fokára is a KÖTÉL Egyesület önkéntes tűzoltói állhattak. Török Eszter első helyezést, Dr. Ódor-Sápi Csilla pedig második helyezést ért el. 30 év alatti férfi kategóriában Veres Soma Dániel tűzoltó őrmester, kaposvári hivatásos tűzoltó ötödik helyezést ért el. Negyven év felett a férfiak közül Kiss János, bolhási önkéntes tűzoltó második lett, míg a 30 és 39 év közötti kategóriában ifj. Bodó László aranyérmet szerzett. 

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Barcs Város Önkormányzata Képviselő Testületének 2022. április 21-i ülése

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!