Költözne a Mancs­Ranch

A Pécs határában található Mancs­Ranch állati suliban minden lakó szabadon és harmóniában él egymással. Fejes Rózsa, az alapító a Baranya megyei hírportálnak elmondta, nem az a gond, hogy idejét és energiáját nem sajnálva kell foglalkoznia az állatokkal, hanem az, hogy kinőtték a helyüket.  Koati medve, szamár, kenguru, kecske, cane corso és még sokan más faj él a farmon. Jelenleg összesen harminchatan vannak, egytől egyig nagyon okosak, emberszeretetük szemmel látható.
 

A MancsRanch csapata a közelmúltban a Bicsérdi Burgonyafesztiválra is ellátogatott, s mint a lap megtudta, voltak olyan családok, akik pusztán az állatbemutató miatt jöttek el a fesztiválra, sőt Zala megyéből is érkeztek érdeklődők.  
Az alapító elmondta, úgy érzi, már kinőtték a patacsi telepüket, most új területet keres állatainak. Az állatfarm számára olyan terület lenne a legjobb, mely legalább öt-hatezer négyzetméter, nagy, sík és van rajta egy épület is. Szívesen költöznének Bicsérdre, egyrészt mert közel van Pécshez, másrészt mert mint említette, nagyon jó a kapcsolatuk a helyiekkel és Vér József polgármesterrel is, akinek meghívására évente többször is ellátogatnak Bicsérdre.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!