A kocsma előtt, ittas állapotban verekedett a vendégekkel egy fiatal férfi

Gyorsított eljárásban ítélte el azt a férfit a Kaposvári Járási Ügyészség, aki garázdaságot követett el egy kaposvári vendéglátóhelyen.

A 21 éves férfi 2021 augusztusában a kora esti óráktól kezdődően szeszes italt fogyasztott egy presszóban, amitől erősen ittas állapotba került, viselkedése pedig agresszívvá vált. Ebből kifolyólag a vádlott szóváltásba keveredett egy másik férfival, akit dühében az italbolt teraszán, a többi vendég jelenlétében a felsőtestén és az arcán is megütött, amitől a bántalmazott férfi a földre esett.
A vádlott a helyszínt még a bántalmazást követő rendőri intézkedést megelőzően elhagyta, azonban a kaposvári nyomozók rövid időn belül azonosították és őrizetbe vették az elkövetőt, aki ellen a Kaposvári Járási Ügyészség még az őrizetbe vétel 72 órás időtartama alatt vádat emelt.
A Kaposvári Járásbíróság a 2021. augusztus 18-án megtartott tárgyaláson a férfit a váddal egyezően mondta ki bűnösnek, és vele szemben 6 hónap, végrehajtásában 1 évre felfüggesztett fogházbüntetést szabott ki. Az ítélet jogerős.

Forrás: Somogy Megyei Főügyészség

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!