Kisebb koncertek és dumaszínház helyettesíti a Strand fesztivált Zamárdiban

A fesztiválok zöméhez hasonlóan a Strand fesztivál is elmarad, de ahogy a hétvégén megírtuk, a szervezők nem engedték el teljesen az augusztus 20-i hétvégét, és összehoznak egy kisebb, ingyenes rendezvényt, amit múlt héten engedélyezett Zamárdi képviselő-testülete.
 

A SzabadStrand névre keresztelt ingyenes minifesztiválról most sajtóközleményt is kiadtak, amelyben azt írják, hogy „ugyan pótolni nem tudja az elmaradt koncerteket, de felér egy tartalmas nyaralással.” A négynapos, ingyenes eseményt elsősorban azoknak szánják, akik korábban már foglaltak szállást Zamárdiban, vagy úgy tervezték, hogy a Balatonon töltik az ünnep körüli napokat. A gasztro és közösségi programok mellett lesznek koncertek is.
Most is Járai Márk a házigazda-szervezője a Tábortűznek, ahol esténként 2-2 zenészt delegál a Halott Pénz énekese. Koncertet ad Szabó Benedek, Ohnody, Kama, Apey, Szivák Zsolt és Járai Márk is. (…) Az egész nyáron nyitva tartó MOL Nagyon Balaton Terasz délutánonként és esténként is a Srand DJ-it vonultatja fel: itt lesz Dedmani & DJ Venom, Jumodaddy, Jokó, Elf és a szervező-házigazdák. Emellett lesz standup is: a Dumaszínház csapatából Janklovics Péter és Szabó Balázs Máté lesz a SzabadStrand vendége.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Barcsi Krónika 2021. szeptember 13.

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!