Kétmilliárdos projekt indul a Kaposvári Egyetemen

A kiváló minőségű biztonságos és egészséges élelmiszerek előállítása érdekében együttműködik a Fino Food Kft. és a Kaposvári Egyetem – hangzott el a kampuszon rendezett csütörtöki sajtótájékoztatóval egybekötött projektnyitó rendezvényen.

Prof. Dr. Tossenberger János az Agrár-és Környezettudományi Kar dékánja hangsúlyozta: a mintegy kétmilliárd forintos komplex kutatási programban a precíziós gazdálkodás, valamint a robottechnológia alkalmazásával tudományosan megalapozott új egészségvédő tejtermékeket fejlesztenek.
Integrált és holisztikus szemlélet alkalmazásra van szükség annak érdekében, hogy az agrár-élelmiszeripari ágazat szereplői megfeleljenek a nyomonkövetési, élelmiszerbiztonsági, fogyasztói, illetve táplálkozás-élettani kritériumok mindegyikének. Ezen kihívásokra reflektál közös projektjében a Fino Food Kft. és a Kaposvári Egyetem.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!