Karácsonyi adomány érkezett a pécsi Koronavírus Ellátó Központ dolgozóinak

Karácsony napján 180 csomagot hozott a PTE Klinikai Központ részére a hosszúhetényi Almalomb kulináris kitérő és találkozóhely. Az adományt dr. Csontos Csaba, a Koronavírus Ellátó Központ vezetője és dr. Péterfi Zoltán, az Infektológiai vezetője vették át december 24-én délelőtt, a KK Rákóczi úti telephelyén – olvasható az univpecs.com-on.

“Az adományozó anonim, annyit árulhatok el róla, hogy KKV, és az éves karácsonyi parti helyett náluk az a hagyomány, hogy jótékony célra használják fel az ünnepet. A kérés az volt, hogy a frontvonalban dolgozó ápolók és ápolónők részesüljenek az adományból, és karácsony napján szállítsuk ki” - árulta el Csaplár Judit, az Almalomb üzletvezetője.

A PTE KK adományokkal foglalkozó egységétől kapott létszám alapján állították össze a csomagokat, melyek kézműves termékeket, egyebek mellett különleges olívaolajat, tésztát és bort is tartalmaznak. Az Almalomb mindezt egy további termékkel is megfejelte. A csomag veleje mégis egy köszönőlevél, mely a koronavírus-járvány kapcsán végzett munka felbecsülhetetlen értékét hangsúlyozza.

Fotó: univpecs.com

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!