Kamilla és Koszta kalandjai a Fehér Gólya Múzeumban óvodás csoportoknak

Gólyabábos foglalkozás várja a gyerekeket a kölkedi Fehér Gólya Múzeumban, ahol a gondoskodó gólyamama bevezeti csintalan fiókáját a gólyák kalandos életébe.

A program során a gyermekek bábok segítségével ismerkedhetnek meg a gólyák táplálkozásával, fészkelési szokásaival és vonulásukkal. A bábozás végén a legkisebbek ki is próbálhatják, hogy milyen fészket építeni, gólyalábon járni és egy kis ügyességi játékon is megmérkőzhetnek a lelkesebbek. A programot kézműves foglalkozás zárja, ahol mindenki elkészítheti saját gólyapálcáját.
Mindez az ország egyetlen Fehér Gólya Múzeumban várja a gyerekeket és szüleiket, a Mohácstól délre fekvő Kölkeden. Az egykori iskolaépületben 2002 óta működik a Duna Dráva Nemzeti Park európai mércével is egyedülálló tematikus kiállítása. Itt előre meghirdetett időpontokban rendszeresen ad helyet különböző gyermek- és családi programoknak, ajándékkészítő kézműves foglalkozásoknak, melyek során a résztvevők természetes alapanyagokból készíthetnek szebbnél szebb tárgyakat, szakértő segítők közreműködésével.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!