A járványhelyzet miatt többen keresik fel a zálogházakat

Újra megnőtt a kereslet a porcelánokra, ezen belül is a külföldön is jó hírű pécsi gyárban készült Zsolnay termékekre. Sokan keresik fel a baranyai zálogházakat is, ahol gyakran a márkaboltoknál olcsóbban juthatnak hozzá egy-egy különleges darabhoz, írta a bama.hu.

Szalonnázó paraszt, porcelán étkészlet, fémes csillogású, a szivárvány minden színében játszó eozinok százasával megtalálhatóak az interneten, ki eladná, ki megvásárolná a gyönyörű darabokat, de nem csak a világhálón hirdetik a Zsolnay porcelánokat, hanem a zálogházakban is. Pécsi tapasztalat, de országos tendencia is, hogy miközben újra kezdte reneszánszát élni a porcelán, beütött a pandémia. A járványhelyzet kapcsán pedig sajnos sokan veszítették el munkájukat, emiatt többen keresik fel most a zálogházakat, hogy az értékek eladásával, zálogba helyezésével oldják meg anyagi problémájukat.
Azt is megtudta a lap, hogy aki viszont megfelelő anyagi tartalékkal rendelkezik, az jellemzően a pénzromlás elkerülése érdekében aranytárgyakba fekteti a pénzét, ugyanis az arany elég jól megvéd az inflációs hatásoktól is válság esetén.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!