Idén újra vár a KÁN, Kaposvár egyik legnagyobb rendezvénye

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) Kaposvári Campusa és a Magyar Mezőgazdaság Kft. 2021. október 1-3. között újra megrendezi a KÁN Egyetemi Napokat – jelentették be a rendezvényt beharangozó mai sajtótájékoztatón. A magyar állattenyésztés szakmai találkozója a színes programok mellett idén a MATE Udvarral is kiegészül, ahol az agrárium népszerűsítése mellett az Egyetem intézeteit ismerhetik meg a látogatók.
 

Az állattenyésztési szakma képviselőit, a nagyközönséget és a kisgyermekes családokat egyaránt színvonalas, interaktív programok várják a KÁN Egyetemi Napokon, amely október elején kerül megrendezésre a kaposvári Pannon Lovasakadémia területén.
Mint azt Dr. Gyuricza Csaba, a MATE rektora a rendezvényt beharangozó sajtótájékoztatón elmondta, nagy hangsúlyt kap majd a tejelő- és húshasznú szarvasmarha, juh, kecske, ló, baromfi és a kisállatok számos fajtája, amelyeket a nagyközönség testközelből is megcsodálhat. A program elmaradhatatlan eleme a kisállat simogató, a szórakoztató lovas program, a patkolókovács bemutató, valamint a nyírási és fejési bemutató is. A látogatók a gazdaudvarban megismerkedhetnek a vidéki élet vonzerejével és kihívásaival, a vadgazdálkodási bemutatón pedig a vadászat és az erdő szépségeivel találkozhatnak. A program kavalkádot tovább színesítik a kulturális, interaktív, szórakoztató és kézműves előadások, bábjátékok és a nagysikerű Mesetérkép is.
Fotó:facebook

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!