Huszonkét alkalommal kérték a somogyi tűzoltók segítségét a hétvégén

 Huszonkét alkalommal kérték a somogyi tűzoltók segítségét a hétvégén. Tizenkettő műszaki mentéshez riasztották az egységeket és öt alkalommal kellett tűzesetnél beavatkozni a tűzoltóknak. Továbbá öt téves jelzés is érkezett a megyei műveletirányítási központba.

 

Árokba hajtott egy személyautó péntek reggel Barcs Deák Ferenc utcájában. A járművet a város hivatásos tűzoltói mentették ki a vízelvezetőből, amellyel a sofőr folytatni tudta útját. A gépkocsi vezetője az eset során nem sérült meg.

Munkavégzés közben megsértették a gázvezetéket péntek délelőtt Bonnyán, de a légmozgás a településtől távolabb vitte a gázt. Hencsében egy hatvan négyzetméteres melléképület tetőszerkezete kapott lángra vasárnap hajnalban. A tűz az ingatlanban tárolt tíz köbméter tűzifára is átterjedt. A lángokat a szigetvári és kaposvári hivatásos, valamint a kadarkúti önkormányzati tűzoltók fékezték meg. Gyors beavatkozásuknak köszönhetően a tűz nem terjedt át a szomszédos pajtára. A beavatkozást a Somogy megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!