Hétvégén huszonhatszor riasztották a somogyi tűzoltókat

Tűz volt egy kadarkúti családi ház kazánházában. A kiegyenlítő tartály szigetelése gyulladt meg, amit a kadarkúti önkormányzati tűzoltóknak sikerült gyorsan eloltaniuk, így a tűz nem terjedt tovább. Ez csak egyike volt annak a 26 esetnek, melyben a somogyi tűzoltókat riasztották a hétvégén. Tizenhat tűzesetnél és öt műszaki mentésnél avatkoztak be az egységek.

Egy csökölyi családi ház kéményében a lerakódott korom gyulladt meg, ide is a kadarkúti önkormányzati tűzoltók vonultak.
Ötvöskónyiban a tűz két hektáron emésztette fel a halastavakat körülvevő nádast és a száraz aljnövényzetet. Segesd avar, Somogyváron egy asztalosműhely gyulladt ki. Az épület – amelyben időközben felrobbant az ott tárolt három gázpalack – a tűzoltók kiérkezésekor már teljes terjedelmében lángolt, a tetőszerkezete megsemmisült. Kisebb-nagyobb szabadtéri tüzek adtak még munkát a tűzoltóknak a hétvégén. Kelevízen, Szentán, Kaposváron, Mezőcsokonyán, Somogyszentpálon és Kaposszerdahelyen. Vasárnap reggel pedig Nagyatádon, csatornába esett macskát mentettek.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!