Házasság Hete 2022

Hazánkban idén tizenötödik alkalommal rendezik meg a Házasság hetét a keresztény egyházak és civil szervezetek széles körű összefogásával.

Az országos rendezvénysorozat célja, hogy felhívja a figyelmet a házasság, a család értékeire és fontosságára, valamint, hogy segítséget nyújtson a házasságra készülőknek, vagy a párkapcsolati problémákkal szembesülőknek. 
Kaposváron 2016 óta szervez változatos programokat a CSAKAZÉRTIS a Családokért Egyesület a Kaposvári Egyházmegye családpasztorációs munkatársaival karöltve. Ezekre az eseményekre évről-évre egyre több házas-, jegyes-, és szerelmespár látogat el. Idén február 13. és 20. között várják izgalmas, változatos programokkal a párokat, akik többek között komolyzenei koncerten és lelki tartalommal gazdagított gyertyafényes, romantikus vacsorán is részt vehetnek. A kisgyerekeseknek és a távolabb élőknek egy esti órán online módon kínálnak gondolatébresztő előadást, majd meghitt beszélgetést. A természetkedvelőket egy romantikus sétára hívják a Petörke-tó körül, ahol a „Házaspárok útján” elmélkedhetik át közös életútjukat, házasságuk fontos állomásait.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!