A Harkányi Gyógyfürdő hivatalosan is átvette Az Év Fürdője díjat

Csütörtökön délután hivatalosan is megkapta Az Év Fürdője díjat a Harkányi Strand- és Gyógyfürdő. Az Év Fürdője kategóriában a győzelemhez több mint 11 ezer szavazat kellett.
 

A termalfurdo.hu. ezen a nyáron ötödik alkalommal hirdette meg Az Év Fürdője versenyt, mely a magyarországi fürdők legnagyobb megmérettetése. A közönségszavazáson most is három kategóriában kerestek győztest. – Az Év Fürdője, Az Év Regionális Fürdője, és A Helyiek Kedvenc Fürdője. A közel 200 fürdő közül az idei befutók: egy nagy visszatérő, egy építészeti különlegesség és egy nagyváros legkisebb fürdője. Az Év Fürdője: Harkányi Gyógy- és Strandfürdő, mely a 80-as évekig az ország egyik legismertebb és leglátogatottabb fürdője volt. A 90-es évektől kezdve némileg lemaradt a versenytársaitól, és csak az utóbbi néhány évben zárkózott fel újra a legnépszerűbb fürdőhelyek közé.
Az Év Regionális Fürdője, a Hagymatikum Makó, mely Makovecz Imre tervei alapján épült 2012-ben és magán viseli a híres építész jellegzetes stílusának jegyeit. A látványvilág mellett a fürdő különlegessége a gyógykezelések során alkalmazott marosi gyógyiszap. A fürdőben a 15 medence és a 4 csúszda mellett 9 szauna is található, köztük olyan specialitások, mint a gyógynövényes szauna.
A Helyiek Kedvenc Fürdője pedig, a Miskolctapolcai Strandfürdő lett. A helyiek körében ismert és kedvelt strand wellness részlege egész évben várja a vendégeket, de népszerűségét a szezonálisan nyitva tartó úszómedencének, fokozatosan mélyülő családi medencéjének valamint röplabda és lábtenisz pályáinak köszönheti.           Az Év Fürdője eredménysort 153 ezer szavazat döntötte el.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Barcsi Krónika 2020. március 23.

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!