Fokozott rendőri jelenlét Baranyában

A megyei rendőrfőkapitány fokozott ellenőrzést rendelt el Baranya megye közigazgatási területén. A megelőzésre helyezik a hangsúlyt.

A megyei rendőrfőkapitány szeptember 1-jén 0 órától október 31-én 24 óráig Baranya megye közigazgatási területére vonatkozóan fokozott ellenőrzést rendelt el a jogsértő cselekmények elkövetésének megelőzése, felderítése, illetve megszakítása érdekében. Az elmúlt héten a gyorshajtásnak és az elsőbbségadás elmulasztásának volt a legfőbb szerepe a balesetek bekövetkezésében, a halálos balesetet pedig az elsődleges adatok alapján egy rosszul rögzített autó okozta. Elsodort egy férfit, aki a kórházba szállítást követően életét vesztette. Összesen 32 közlekedési baleset történt, amelyből 10 személyi sérüléssel járt. A személyi sérüléses balesetek négy esetben súlyos, öt esetben könnyű sérüléssel végződtek, egy baleset pedig halálos kimenetelű volt.

A kánikula megszűnésével hidegfrontok és esőzések nehezítik a közlekedést. A hidegfront hatására türelmetlenebbek, ingerlékenyebbek lehetnek a közlekedők, ezért érdemes óvatosabbnak, körültekintőbbnek lenni.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!