Foglalkoztatási jogviszony ellenőrzés az építőipari cégeknél

Az ADÓtraffipax legfrissebb bejegyzéseiből kiderül, hogy a NAV  Somogy Megyei Adó- és Vámigazgatósága a héten és a jövő héten az építőipari vállalkozásoknál a rendezetlen foglalkoztatotti jogviszonyok rendezése, valamint a vegyesboltokban, vegyiáru-üzletekben, drogériákban a maszk, kesztyű, kézfertőtlenítő szerek kereskedelme és a forgalmazott áruk eredete címen folytat vizsgálatokat.

A NAV baranyai munkatársai szeptember 28. és október 4. között szerdán Pécsett, a Siklósi úti Interspar üzletsorán értékesítőket, csütörtökön Mohácson, a Kossuth Lajos utcai üzleteket, pénteken pedig Pécsett, a Centrum Áruházban található üzleteket ellenőrzik. A revizorok vizsgálják a nyugta- és számlaadást, az online pénztárgépek szabályszerű üzemeltetését, az alkalmazottak bejelentését, valamint indokolt esetben forgalomszámlálást is végezhetnek.

A megye építkezésein továbbra is folytatódnak a foglalkoztatáshoz kapcsolódó ellenőrzések.„Központi” témakör: béren kívüli juttatásként adott utalványok ellenőrzése.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!