Előzés közben letörte a szembejövő tükrét, de nem állt meg

A rendőrség a lakosság segítségét kéri. A Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya ismeretlen tettes ellen folytat eljárást egy baleset miatt. Bőszénfa irányából Szigetvár felé közlekedő sofőr egy előzés során nekiütközött a vele szemből érkező személyautó visszapillantó tükrének.

Ismeretlen személy az általa vezetett sötét színű, ismeretlen forgalmi rendszámú és ismeretlen típusú gépkocsival május 15-én 17 óra 30 perc körül a 67-es főút 20. kilométerszelvényében, Antalszállás külterületén anyagi káros közúti közlekedési balesetet okozott. A Bőszénfa irányából Szigetvár felé közlekedő sofőr egy előzés során nekiütközött a vele szemből érkező személyautó visszapillantó tükrének. Az ismeretlen jármű vezetője a baleset helyszínéről adatai hátrahagyása, illetve a hatóság értesítése nélkül elhajtott. A rendőrség várja mindazok jelentkezését, akik az eseményt látták, vagy azzal kapcsolatban bármilyen információval tudnak szolgálni.

Jelentkezni lehet személyesen a Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán a Szent Imre utca 12. szám alatt, vagy hívják a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06 82/ 502-700 telefonszámon, illetve tegyenek bejelentést az ingyenesen hívható 06 80/ 555-111 „Telefontanú” zöld számán, továbbá a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Fotó: police.hu

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Barcsi Krónika 2021. április 19.

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!