Egyre több jó hely nyílik a Balaton környékén

A Magyar Konyha magazin főszerkesztője szerint egyre több jó hely nyílik a Balaton környékén, a gasztroforradalom igyekszik visszafoglalni a strandokat is.

Vinkó József elmondta, hogy kilenc éve még kisebb büntetésként élte meg a listakészítést, hiszen negyven helyből, ötöt mertek ajánlani, az idei balatoni különszámban pedig már a 400 legjobbat gyűjtötték össze a tó körül, a termelőktől kezdve a piacokon keresztül a borászokig. Kiemelte azt is, hogy a Balatoni Kör 36 tagja télen-nyáron nyitva tart és ezek a helyek magasan a legjobbak között vannak. Fontosnak nevezte a civil szerveződések – a borászok, éttermek, termelők - összefogását a gasztronómiában. Itt megemlített egy Somogy megyei termelőt, aki például a csicsókát hozta vissza a balatoni éttermekbe.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!