Benzinnel locsolta le élettársát egy karádi férfi

Benzinnel locsolta le élettársát egy karádi férfi, a rendőrök állították meg.

Az ügy adatai alapján a 43 éves férfi 2021. június 13-án délután karádi családi házuk melléképületében összeveszett élettársával, majd a szóváltás hevében egy kannából több liter üzemanyaggal locsolta le párja haját és ruháit. A benzintől elázott nő először a lakásba menekült, onnan kérte a rendőrök segítségét, majd a híváskezelő tanácsára az utcára szaladt.
A körzeti megbízottak perceken belül a helyszínre értek, és a tömény benzinszagot érezve rögtön felmérték a helyzet veszélyfokát. Az udvarról egy égő cigarettával a szájában kiabálva lépett elő a nap folyamán elfogyasztott alkoholtól ittas férfi, akit az egyenruhások utasítottak, hogy a csikket az ellenkező iránya azonnal dobja el. A rendőrök látták, hogy a férfi nem tesz eleget a felszólításnak, sőt a cigarettába beleszívva az asszony felé próbálja dobni azt.
A mozdulatot félbeszakítva a körzeti megbízottak az agresszort elfogták. A megyei nyomozók emberölés kísérlete miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették a karádi lakost.
A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság vizsgálói a szükséges nyomozati cselekményeket elvégezték, és az eljárás során keletkezett iratokat a napokban vádemelési javaslattal küldték meg a Somogy Megyei Főügyészség részére.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Barcsi Krónika 2023. január 23.

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!