Az építkezők folyamatos ellenőrzése várható a héten

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal baranyai és somogyi munkatársai október 18. és 24. között is végeznek ellenőrzéseket.
 

Kedden, Pécsett a személyszállítókat, csütörtökön, Mohácson a mobiltelefon-szak­üzleteket, pénteken pedig, Pécsett az Árkád Bevásárlóközpont vendéglátóhelyeit ellenőrzik. A revizorok vizsgálják a nyugta- és számlaadást, az online pénztárgépek szabályszerű használatát, az alkalmazottak bejelentését, a jövedéki termékek értékesítését, valamint a forgalmazott áruk eredetét is. A megye építkezésein a hét bármely napján megjelenhetnek a hivatal munkatársai, ahol a dolgozók bejelentését, és a foglalkoztatás egyéb szabályainak a betartását ellenőrzik.
A NAV baranyai munkatársai az elmúlt hetekben több pécsi és vidéki rendezvényre is ellátogattak, amelyeken azt tapasztalták, hogy a legsúlyosabb szabálytalanságokat már csak elvétve követik el a kitelepült vállalkozók.
Az adótraffipax tájékoztatója szerint A NAV Somogy Megyei Adó- és Vámigazgatósága a 42. héten a vendéglátóknál az alkalmazottak bejelentéseit ellenőrzik és a jövedéki kiskereskedőknél valamint az építkezéseken is feltűnnek. A vizsgálatok a megye teljes területét érintik. A nyugta- és számlaadást, a pénztárgépekkel kapcsolatos előírások betartását, a nyilvántartások vezetését, a forgalmazott áruk eredetét, valamint a foglalkoztatottak bejelentésének szabályszerűségét is vizsgálják a revizorok.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!