Az adótraffipax ebben a hónapban is részletes listát ad az adóellenőrzések baranyai helyszíneiről.

A NAV baranyai munkatársai augusztus 24. és 30. között kedden Siklóson, az egyik nagy hipermarket üzletsorán értékesítőknél, csütörtökön a Komlói Piacon árusítóknál, pénteken pedig Pécsett, a taxis-személyszállítóknál végeznek ellenőrzéseket – olvasható a bama.hu honlapján.

A hivatal munkatársainak megjelenésére a hét minden napján számíthatnak a magánszálláshely-szolgáltatók Pécsett, Komlón, Orfűn, Bólyban és Villányban. A revizorok a számla- és nyugtaadást, a foglalkoztatottak bejelentését, az online pénztárgép használatát, valamint a forgalmazott áruk eredetét vizsgálják. A megye építkezésein továbbra is folytatódnak a szabályos foglalkoztatáshoz kapcsolódó ellenőrzések.

A NAV Somogy Megyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai a 34-35. héten a szálláshely-szolgáltatókat, azon Balaton parti kereskedelmi és vendéglátó-üzleteket, amelyeket 2020-ban még nem ellenőriztek, valamint a tanszer-, papír- és írószer-árusítókat ellenőrzik, 
A nyugta- és számlaadást, a pénztárgépekkel kapcsolatos előírások betartását, a nyilvántartások vezetését, valamint a foglalkoztatottak bejelentésének szabályszerűségét is vizsgálják a revizorok.
Fotó:arfolyamok.hu

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!