29 riasztás a hosszú hétvégén

Huszonkilenc alkalommal riasztották a Somogy megyei tűzoltókat a hosszú hétvégén. Az egységeknek tűzeseteknél és műszaki mentéseknél egyaránt helyt kellett állniuk.

Csütörtökön pl egy teherautó, két személyautó és egy parkoló jármű volt részese Nagyatádon egy balesetnek, öten sérültek meg, közülük három embert a mentők kórházba szállítottak. Szintén csütörtökön a Babócsa és Komlósd közötti úton árokba hajtott egy személyautó. Az autóban egy ember utazott, hozzá mentők érkeztek a helyszínre. Aztán összeütközött egy menetrend szerint közlekedő autóbusz és két személygépkocsi a 67-es főút 84-es kilométerénél, Visz térségében szombat délelőtt. Zics és Miklósi közötti úton fának csapódott egy autó a szombat este. A gépkocsiban csak a sofőr utazott, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.
Jelentős tűzeset volt a kapolyi, ahol mintegy 100 szalmabála égett vasárnap este, és beszélyeztette a szomszédis kukorica és napraforgó táblát is. A tüzet végül hétfő délelőtt sikerült teljesen eloltani.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!