Zenés áhítat adománygyűjtéssel

Megtelt szombaton délután a barcsi római katolikus templom. A Mustármag Együttes templomköszöntő zenés áhítata ezúttal jótékonykodással társult.
 

A barcsi Krisztus Király templom 200 éves jubileuma alkalmából számos programot szervezett az egyházközösség az idei évben. Ehhez a sorozathoz csatlakoztak a fiatalok is több ízben, az elmúlt hétvégén pedig 200 év 200 akkord címmel rendeztek közel egy órás közös énekes ünneplést. A dalok között saját megzenésítésű mű is szerepelt, mint pl. Reményik Sándor: Valaki értem imádkozott verse. A közönség végül vastapssal köszönte meg a jubileumi produkciót.
Az eseményt összekötötték adománygyűjtéssel is. Ezúttal a szervező Logosz-Civilek a Barcs-Kistérségi Keresztény Fiatalokért Egyesület egy tagjának családja számára gyűjtöttek. A Mustármag Együttes felnőtt és ifjú tagjai is összegyűltek erre az alkalomra, hisz mindenki segíteni akart a közösségből, de a jótékonysági felhívásra sokan megmozdultak.  Megtelt a templom. A több mint 150 fős hallgatóság 490 ezer Ft-nyi összeget ajánlott fel a diabeteszes Horváth Bibiána javára. Az összeg egy évre biztosítja a kislány kezeléséhez szükséges egyik eszközt. Ezen kívül többen jelezték, hogy későbbi időpontban is szeretnének adományozni a család javára. Így a vastaps a jótékonysági esemény minden résztvevőjének kijár.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!