Zarándoklaton vettek részt a Mustármag Együttes fiataljai

A Virágvasárnapi hétvégét zarándoklattal kötötték össze a Mustármag Együttes tagjai. A Logosz Egyesület pályázatának köszönhetően három napot töltöttek a Mátrában.
 

Katona Istvánné, a szervezet elnöke megkeresésünkre elmondta, a Logosz Egyesületen belül régóta fontolgatták már, hogy milyen jó lenne, ha az ifjúság számára szervezhetnének egy zarándoklatot. A terv, némi utánajárást és sikeres pályázatot követően most valósult meg, így április 12-én elindult a kis csapat Mátraverebélyre. Zarándokút lévén, a vallásos fiatalok itt éltek a gyónási lehetőséggel, majd másnap a Kékestetőre mentek, vasárnap pedig a mátraházai kápolnában vettek részt a virágvasárnapi szentmisén.
A fiatalok beszámoltak arról is, hogy eső és hideg kísérte útjukat, de a jókedv feledtette velük ezt a mellékes problémát. Minden egyes buszos utat zenéléssel és énekléssel színesítettek, az estéket beszélgetéssel és társasozással töltötték, sőt a Mátra-Sástói Oxygen Adrenalin Park egy csapatépítő programján is részt vettek.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!