Videóüzenetben köszöntött Szászfalvi László

Szászfalvi László, országgyűlési képviselő közösségi oldalán közzétett videójában mondott köszönetet a választókerületében élők áldozatos munkájáért. 

 

„Az elmúlt esztendő nagyon nehéz év volt mindannyiunk számára, továbbra is közöttünk volt a koronavírus-járvány – kezdte beszédét a képviselő. Kitért az oltási programra is, mely megvédte az emberek egészségét. Majd köszönetet mondott a választókerület egészségügyi dolgozóinak; háláját fejezte ki az orvosok, az ápolók, az asszisztensek és minden intézményi dolgozó áldozatos munkája iránt. Beszélt a gazdaság megóvásáért tett törekvésekről, a vállalkozók felé is köszönettel fordult, hiszen ők is sokat tettek a munkahelyek megóvásáért. Fontos munkát végeztek a városok polgármesterei és az őket segítő munkatársak is, akik munkájáért is háláját fejezete ki az országgyűlési képviselő. Szászfalvi László kiemelet, hogy az új évben a pandémia várhatóan továbbra is az életünk része marad, ezért idén is nehézségekkel kell majd szembe néznünk. Azonban január elsejétől számos olyan intézkedés lépett életbe, mely segít és könnyíti az emberek életét. Továbbá a települések fejlesztése is folyamatos lesz az idei évben is. 
A képviselő felhívta a figyelmet arra, hogy 2022, hasonlóképp 2021-hez, nagyon nehéz év lesz, együttműködéssel, összefogással és jó szándékkal megvalósíthatjuk kitűzött céljainkat. Majd üzenete végén bizonyosságát fejezte ki annak, hogy továbbra is számíthatnak rá az emberek és a választókerületének minden lakójának sikerekben új évet kívánt.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!