Versenyre várnak a masorett csoport tagjai

Új elemek gyakorlásával, régi koreográfiák nehezítésével telt az idei mazsorett tábor, no és örvendezéssel, hogy újra együtt lehetnek, és együtt latolgathatják, hogy lesz-e ősszel verseny?
 

Mint arról mi is beszámoltunk, a múlt héten edző táborozott a Vénusz Mazsorett Csoport. Javítottak a bot technikájukon, új elemeket, dobásokat, pörgetéseket tanultak, érkezett free-style Európa bajnok, nemzetközi pontozóbíró hozzájuk, ám a legfontosabb az volt, hogy csapatként működtek. Vezetőjük, Pávics Judit is kiemelte, hogy kicsik, nagyok összehangolódtak, érződött a csapatszellem, hogy egy összeszokott társaságról van szó. A vendég oktató Rátkai Márton , aki most csoportos fejlesztő foglalkozásokat tartott főként, egy-két egyéni és duós óra mellett úgy fogalmazott, látszik a fejlődés és z összeérés a lányokon.
A résztvevők is nagyon sikeresnek minősítették a tábort, mindent sikerült megvalósítani, amit terveztek, sok nevettek, és feltöltődve várják a folytatást. Lesz, avagy sem verseny? Bemutathatják végre a produkcióikat, vagy a ballagókkal együtt ezektől is elbúcsúznak majd? Mindenesetre a hét zárásként tábori címeket osztottak, mint pl. legszorgalmasabb, legösztönzőbb, legkreatívabb, legvidámabb, legtechnikásabb, leglelkesebb, vagy épp legtöbbet fejlődő. A héten megkezdődnek az edzések is, remélik most senki nem fújja le a heti találkozásokat.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!