Vasárnap délután megindult a nyaraló tömeg a Balatonról

Augusztus 20-al zárt a Balaton régen, most kitolódott a zárás a hosszú hétvége és a jó idő miatt, 23-ig.
Vasárnap már kora délután megindult a nyaralását befejező embertömeg a Balatonról, így nagy torlódás alakult ki az M7-es autópályán a főváros felé - közölte az Útinform vasárnap délután.

A Balaton felől Budapestig egy-másfél órás többletidővel is számolhattak az autósok. Különösen Zamárdi és Székesfehérvár között telítődtek a sávok, sok helyen megtorpant a kocsisor és hosszas várakozásra kényszerültek az autósok. Emellett az M7-es autópályával párhuzamos 7-es főúton is lassú haladásra kényszerültek - írta az Útinform.
A huszadikai hidegfront is váratott magára, most a hullámzó hidegfront alakítja már időjárásunkat, ennek hatására változékonyabbra fordult az idő. Gyakrabban lesz erősen felhős az ég és szórványosan záporok, zivatarok is kialakulhatnak.
Ezzel együtt megszűnik a kánikula, fázni azonban továbbra sem forgunk, a legmagasabb nappali hőmérsékletek kevéssel 25 fok felett alakulhatnak majd. Keddtől ismét szárazabb, stabilabb levegő érkezik fölénk, ennek köszönhetően csökken a csapadékhajlam, több lesz a napsütés.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!