Várja a válaszadókat az Egészségkultúra kérdőív

Továbbra is várja a válaszadókat az Egészségkultúra - Online kérdőív Barcs és környéke lakossága köréből. A résztvevők véleményit első körben, augusztusban értékelik.
 

20 percet kérnek a város és környékének lakóitól a kérdőív összeállítói, és ezzel a 20 perccel segíthetik a közösség egészségkultúrájának fejlesztését célzó, életmódváltást támogató programok kidolgozását a válaszadók. A kérdőív Barcs város honlapján érhető el. A válaszadás anonim és önkéntes.
A kérdőív Barcs Város Önkormányzata, mint konzorciumvezető, valamint Darány, Kastélyosdombó, Potony és Szulok Község Önkormányzata, a Barcsi Szociális Központ és a Kistérségi Járóbetegellátó Központ konzorciumi együttműködésének megbízásából, a „Humán szolgáltatások fejlesztése térségi szemléletben - kedvezményezett térségek / A kultúrák összefogása a közösségért-Humán közszolgáltatások fejlesztése a Barcsi járásban” című projekt keretében valósul meg. A vélemény gyűjtés folyamatos, de miután augusztusban audit lesz az intézményben, egy előzetes értékelés mindenképpen készül majd a következő hetekben.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!