Varázslatos produkció, varázslatos művészekkel a barcsi művelődési központban

Elvarázsolta a közönséget négy fiatal művész szerda este a barcsi Móricz Zsigmond Művelődési Központban. A Virtuózok produkció részeként – Boateng Kármen Stephany, Bácsy-Swarz Zoltán, Lugosi Dániel Ali és Kökény Tamás - jótékonysági hangversenyt adtak az 50 éves Vikár Béla Zeneiskola tiszteletére.

A közönség már az első három produkciót nagy tapssal fogadta, ám a hangulat ezt követően tovább fokozódott, és az utolsó produkciók már állótapssal értek véget. A jelenlévők sok esetben hangos ovációval ünnepelték a fiatal művészeket, akik előadás után alig győzték fogadni a személyes gratulációkat. A hangversenyt követően készített interjúkban megfogalmazták, hogy őket is elvarázsolta a közönség.

Lugosi Dániel Ali: „ az a szeretet az a ... nem tudom másként mondani, az a rajongás, ami ezt az egész koncertet áthatja, kíséri, ezt egyszerűen szavakba nem lehet önteni, és hát az, hogy ekkora vastapsot kaptunk, ez tényleg ritkaság. Nagyon kevés közönségtől kapjuk ezt a szeretetet ezt az elfogadást.”

Kökény Tamás: „ nagyon felemelő volt, nagyon jó közönség volt, szinte merem azt állítani rég voltunk ilyen közönség előtt, hál Isten nagyon szerettek minket, álló tapsot kaptunk, nagyon sokszor visszatapsoltak minket, szóval egy nagyon jó élménnyel távozunk Barcsról és reméljük, hogy a jövőben is itt lehetünk majd.”

Boateng Kármen Stephany: " A szeretetnek vannak tárgyiasult megmutatkozási formái is, de itt levegőben lehetett érzni, a vibrációban!

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!