Valentin napi véradáskampány

„Adj vért és ment meg három életet”, „Mások életében Te vagy a főhős”, „Adj vért, adj életet”, „A segítség a vérünkben van”, „Az adott vér életet ment”, ilyen és ehhez hasonló szlogenekkel találkozhattunk az elmúlt időszakban a véradó kampányok idején, most azonban újjal ismerkedhetünk, ez a Valentin naphoz kapcsolódik, és közös véradásra buzdít.
 

Levélben értesítette eddigi véradóit az Országos Vérellátó Szolgálat, hogy nyereményjátékot hirdet Valentin nap alkalmából. Mint írják, tegyük felejthetetlenné a Valentin napot egy közös élménnyel. „Adjon vért többedmagával, legyen akár a szerelme, barátja, családtagja. Lepjék meg közösen véradásukkal egy vérre szoruló, gyógyuló embertársukat és raktározzák el ezt a közös emléket!”, olvasható az üzenetben. A kezdeményezés már 25 éves, ám a tradició követés is hoz mindig újdonságokat is.
A szolgálat által kiadott közlemény szerint, a Valentin heti véradós játék keretében izgalmas élményeket sorsolnak ki a páros véradók között. Február 14-én pedig marcipán szívvel köszönik meg a véradást minden véradónknak.
A játékban való részvételhez az kell, hogy február 10 - február 16. között, többedmagával jelenjen meg az önkéntes a véradáson, ezt örökítse meg egy fotóval, és a képet a nevekkel és TAJ számokkal együtt február 17-ig a valentinnap@ovsz.hu címre küldje el. A képeket feltöltik február 18-án az Országos Vérellátó Szolgálat facebook oldalára, a Valentin nap fényképalbumba, ahol szavazás kezdődik. Február 18-át követő egy héten át, a 15 legtöbb lájkot kapó beküldő között 5 db Feldobox kaland dobozt sorolnak ki.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!