Ünnepi egyházi rendezvények gyermekműsorokkal

A roráték, a hajnali misék után, a kereszténység második legnagyobb ünnepén, éjfélkor, ünnepi szentmisével köszöntik a karácsonyt, Jézus születését a katolikusok, de a többi keresztény felekezet is ünnepel. 
 

A nagyobb településeken mindenhol, de a legtöbb kisfaluban is készülnek pásztorjátékkal a hittanosok. Barcson, a katolikus templomban már éjjel 11 óra előtt zenével fogadja az érkezőket a Mustármag Együttes, akik a betlehemes játék során is szolgálnak. A 23 fős szereplőgárda várhatóan, 23:10-kor kezdi az ünnepi műsort. Karácsony első és második napján is három misét mond Sass Rudolf plébános. 8, 10, és 17 órai kezdettel.
A barcsi református hívek Úrvacsorás Istentisztelettel és gyermekek szolgálatával ünnepelnek Karácsonykor.
Az első közös találkozó december 24-én, délután, négy órakor lesz, amikor a gyermekek kis műsorral kedveskednek, majd egy rövid Istentisztelet után szeretetvendégséget is tartanak. Karácsony első napján délelőtt, 10 órai kezdettel Istentiszteletre hívnak a harangok. Az ünnep alkalmából Úrvacsora is lesz.
Az evangélikus közösség karácsony első napján, december 25-én találkozik. Az ünnepi Istentisztelet, délután három órakor kezdődik a Barcsi Evangélikus Templomban.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!