Újra indul a közkedvelt mikrohitel folyósítás

Több hónapos szünet után újra indul a kedvezményes kamatozású mikro hitel konstrukció a térségben. A  hitel elérhető a Somogy Megyei Vállalkozói Központ Alapítvány Barcsi Irodáján keresztül is. 

 

A Mikrohitel Program általános célja a kisvállalkozások támogatása pénzügyi segítségnyújtással és tanácsadással, elsősorban azon a speciális területen, ahol a kisvállalkozások igényeit a kereskedelmi bankok jelenleg nem tudják kielégíteni. A mikrohitel az egyik legjobb választás azoknak, akiknek kis összegű, 10 millió forint alatti, gyorsan megkapható céges hitelre van szükségük, - nem tudnak vagy nem akarnak MNB Növekedési Hitelt felvenni és tudnak ingatlan fedezetet felajánlani. 
A fix 3,9 százalékos kamatozású mikrohitelt, akár kezdő vállalkozások is felvehetik. Felhasználható így gazdasági tevékenység elindításához, bővítéséhez, a meglévő tevékenység fejlesztéséhez, alapanyag, árukészlet, üzemanyag vásárlásához. A pályázattal kapcsolatban információ kérhető a Somogy Megyei Vállalkozói Központ Alapítvány Barcsi Irodáján.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!