Új nyitva tartás a közösségi házaknál

Novemberben is várja a gyerekeket csak új nyitva tartással a Gyermekesély Program kistérségi hálózata. A HÍD Televíziónak nyilatkozó koordinátor elmondta, hogy a korai sötétedés miatt változtattak. Barcson fél kilenctől este ötig, Somogyaracson pedig 8 órától fél ötig nyitott a közösségi ház.

Hucsek Ágnes úgy fogalmazott, a programok, tevékenységi körök, foglalkozások kialakításánál figyelembe veszik a helyi igényeket, elvárásokat, és most a járványra vonatkozó szabályok betartása mellett is, teljes kapacitással dolgoznak a házak, maximum tíz fős csoportbontásokban.
A HÍD TV hétfői Barcsi Krónikájában elhangzott, hogy minden telephelyen kialakíult egy szinte állandónak tekinthető mag, Barcson olyan napi 10-12 fő, Somogyaracson szintén 10-14 fő látogatja a házat, illetve ott már nagyon sok felnőtt is bejár a foglalkozásokra, Vízváron pedig szintén 10-14 gyermekekkel foglalkozik a kolléga. A közösségi ház biztosította segítségnyújtás - egy lehetőség, mely önkéntes alapon vehető igénybe. A jól felszerelt termekben igazi fejlesztő tevékenység folyhat, amivel érdemes élni , különösen azoknak, akiknek odahaza nem áll rendelkezésükre ilyen sok eszköz.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!