Úgy kellett a siker, mint a falat kenyér

10 arany minősítés, 2 ezüst, 2 bronz és 2 különdíj, ez a Vénusz Mazsorett Csoport hétvégi éremmérlege. Az óriási sikerre már nagy szüksége volt a csapatnak, hisz a pandémia idején elvesztették motivációjukat a lányok, így most nem csak a szereplés, hanem a siker is felpezsdítette őket.

A május vége és június eleje meghozta a várva várt fellépési és versenylehetőséget. Egyiket Babócsán másikat Kaposváron. A babócsai esemény a veteránautós találkozó programjának színesítése volt, a második a Magyar Látványtánc Verseny területi fordulója. Mindkét akadályt sikeresen vette a csapat. Az elsőnél taps volt a jutalom, a másodiknál éremeső.
Három hetük volt a lányoknak, hogy felkészüljenek a versenyre, a vezetőjüknek pedig ennyi ideje volt arra, hogy lelkesedést csaljon elő a csapattagokból. Sikerült mindegyik. 14 produkcióval neveztek, 3 csoportos a többi egyéni vagy páros, de mindegyik kvalifikálta magát az Országos Bajnokságra, mely most egyszerre lesz az Európa Bajnoksággal június végén, Balatonfüreden.

A koreográfiák még 2019-ben készültek, de egyiket sem látta még zsűri, ezeket gyakorolták az elmúlt hetekben. A három csoportos produkcióból egyik különdíjas – ez vegyes eszközös összeállítás, bot-sál-szalag és álarc, mely csak az utolsó harmadban kerül le az arcokról, önmagunk vállalásának üzenetével.

Van egy fiú tagja is a csapatnak, Benkő Arnold személyében, ő szóló számban nagyon magas pontszámmal nyert és különdíjas is lett. Az A és B kategóriás versenyen, kettő produkció is a magasabb kategóriában indult, és így is arany minősítést kapott, ez nagyon kiemelkedő eredmény, mely Grózner Alexa és Polhammer Réka érdeme. Ez csak egy kettő az érmes produkciókból, melyeket Balla Eszter, Benkő Arnold, Elmájer Dalma, Grózner Alexa, Fuisz Emese, Kaiser Vanessza, Karácsony Gréta, Keszi Dorka, Keszi Napsugár,Németh Anett, Pataki Lora, Polhammer Petra, Polhammer Réka és Sipos Panna vitt színpadra.

 

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Terasz – DDRF Symphonic Band

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!