Tüzelőanyag utalványok átvétele

Megkezdődött január első hetében Barcson a tüzelőanyag utalványok átvétele. A téli rezsicsökkentés keretében igényelt tüzelőanyag átvételére jogosító utalványt a Barcsi Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálatán ügyfélfogadási időben vehetik át az érintettek.
 

Az utalvány átvételére csak a kérelmet benyújtó jogosult, személyigazolvány, illetve lakcímkártya bemutatását követően. Az igényeket már szeptemberben kezdték az önkormányzatok gyűjteni. Összesen több mint 400 ezer háztartás kaphat tüzelőt, illetve támogatást a téli rezsicsökkentés keretében - derül ki a Belügyminisztérium (BM) MTI-hez eljuttatott közleményéből. Mint írták: a kormány a téli rezsicsökkentésben korábban nem részesült, kiépített gázhálózattal rendelkező településeken fával és szénnel fűtő háztartások egyszeri támogatásáról döntött.
A településektől október 15-éig beérkezett igények szerint 2886 önkormányzat 372 120 háztartása jelezte fűtőanyag igényét. A teljes támogatási összeg több mint 4,4 milliárd forint.
A Barcsi Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálatán ügyfélfogadási időben, hétfőn egész nap, kedden és pénteken délelőtt, szerdán délután vehetők át az utalványok.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!