Trófeaszemlén jártak a barcsi erdész tanulók

A Kaposvári SZC Dráva Völgye Technikum és Gimnázium diákjainak egy csoportja részt vehetett az iskola alapítványának támogatásával egy trófeamustrán. Több mint hatvan eleme volt az ide, immár 19. szemlének.
 

A DVK honlapján számol be arról, hogy az érdeklődő diákok, tanáraik kíséretében utaztak a hagyományos, a gímszarvas vadászati szezont lezáró eseményre, melyet az idei évben a szentpéterföldi vadászháznál rendeztek meg. A koronavírus miatt elmaradt sok-sok rendezvény után, igazán üdítő volt a szeptemberi napsütésben a gímszarvas trófeák között sétálni. Az esemény megnyitóján elhangzott, hogy a Zalaerdő Zrt. jó évet zár, ezt bizonyítják a trófeák kiváló eredményei, hisz az átlagsúly 8 kg fölötti és nagy örömükre az éremmel díjazottak száma is magas.
A Dráva Völgye Technikum és Gimnázium erdész tanulói számára a trófeaszemle nem csak egy kellemes időtöltés volt, hanem tulajdonképpen tanulmányi út is, ahol tapasztalatot, illetve gyakorlatot szerezhettek a trófeabírálatban, mely a technikusi vizsga egyik fontos eleme.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!