Továbbra is nehéz telefonon elérni a szakrendelőket

Továbbra sem egyszerű időpontot kérni a Barcsi Járóbetegellátó Intézménybe. Sok esetben süket a telefon, és az internet elérhetőség is szakaszos. Az igazgató főorvos tájékoztatója szerint napok óta arra várnak, hogy a bejelentett hibát javítsa a szolgáltató, de egyenlőre a szolgáltatást nem állították helyre, türelmet kér mindenki.

 

2020.08.19-én, szerdán a DRV Zrt. munkatársai csőtörés javítási munkálatai során átvágták a Rendelőintézet telefon és internet vonalait. A hiba bejelentése már aznap megtörtént, de az intézmény többszöri próbálkozása ellenére is a vonalak helyreállítása sajnos sikertelen volt. Hétfőtől már nem tudták fogadni a páciensek hívásait, így e-receptet sem tudtak felírni betegiek számára. A hétfői nap folyamán többször, irövidebb időszakokra javult a rendszer, de tökéletesen hibátlan a nap végéig sem sikerült azt helyre állítani. A szolgáltatóval folyamatos kapcsolatban van az intézmény vezetője, Dr. Kisimre László, aki szerkesztőségünknek elmondta, a helyreállításon dolgoznak, a szolgáltató keddre ígérte, hogy helyre áll minden, és újra zökkenőmentesen fogadhatják a páciensek hívásait.
Ez nem történt meg. Továbbra is csak akadozva érhető el a szakrendelések sora. Ezért továbbra is kérik a lakosság megértését és türelmét .

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!