Termelés duplázásra készül az Avermann – Horváth Kft

A következő években szeretnék megduplázni a termelést az Avermann Horváth Kft-nél, a fő céljuk az, hogy hatékonyabbá tegyék a helyben végzett munkát. Erre szükség is van, hiszen 2021-ben új piaci lehetőségek nyíltak a cég előtt. Nem is egy.

Egyszerre több helyről érkezett komoly megrendelés, és mindegyiket szerették volna teljesíteni, ezért nagy volt a nyomás mindenkin. Új területként belépett nagyon jelentős érdeklődéssel Finnország, Dánia, és Oroszország. A rendeléseik 10 %-t Oroszország adta, Finnország is hasonló 8-10 %-ot jelentett, tehát a skandináv országok, nagyon erős piacok lesznek a jövőben is, mondta el szerkesztőségünknek Horváth Péter ügyvezető.
Mint elhangzott, hosszú távon a termelt mennyiség növelésében gondolkodnak az Avermann-Horváth Kft-nél, de ehhez nélkülözhetetlen a technológia fejlesztés és a folyamatorientáltabb gyártás. A tervek szerint saját erőből fejlesztenek majd ismét, mivel a nyereség adóból 13 évig a beruházási érték 50 %-át le lehet írni. Ez hosszabb távon 30-40%-os támogatási intenzitást jelenthet. Ez egy 7-800 milliós beruházás lehet majd a jövőben.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!