Tegnap is működött a barcsi oltópont és januárban is fog

Az eddigi oltási akciók sikere és az omikron vírusvariáns magyarországi megjelenése miatt januárban több oltási akció is lesz a kórházi oltópontokon és a járási székhelyek szakrendelőiben – írta a kormányzati tájékoztatóoldal egy hete. Ma már azt is tudni, hogy ideiglenes oltópontok is elérhetők januárban, pl. Barcson is.

Ismét lesz tehát lehetőség a koronavírus elleni vakcina felvételére Barcson, mégpedig rendszeresen, a hét három napján, csütörtökön, pénteken és szombaton. December 29-én is volt oltás, de akkor csak a második, az ismétlő oltásokat adták be azoknak, akik a novembervégi, decemberi kampány idején oltakoztak elsőként. dr. Kisimre László orvos igazgató szerkesztőségünknek elmondta, hogy már a nyitást követő első órában több mint 20 fő kereste fel a barcsi oltópontot, de nem érkezett meg estig a várt 190 fő. 54 személy kérte december 29-én, Barcson a covid elleni második védőoltását.

Mint megtudtuk, januárban is lesznek akciónapok, ismét előzetes időpontfoglalás nélkül és helyszíni regisztrációval lehet majd kérni az oltást. A terv szerint januárban minden csütörtök és péntek délután, kettő és hat óra között, szombaton pedig 10 és 18 óra között várják az oltást kérőket.
Janssen, Pfizer, Moderna, és a kínai Sinopharm vakcina is kérhető majd.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!