Tarnócai és babócsai focisták lettek a legjobbak a Csokonyavisontai bajnokságban

Pénteken este véget ért a hagyományos kispályás labdarugó bajnokság Csokonyavisontán. Az ötödik forduló sem hozott nagy meglepetést, a végig veretlen Boda Presszó végzett az élen.
 

Közel 50 éve, minden nyáron megrendezik Csokonyavisontán a környékbeli települések részvételével a hagyományos felállású kispályás labdarúgó bajnokságot. A füves pályán idén hat csapat mérte össze tudását. Valamennyien rendszeres résztvevői a nyári fordulóknak. Négy helyi, egy tarnócai, babócsai vegyes, és egy görgetegi csapat játszott egymással. A Boda Presszó még a hét közepén is veretlen volt, a pénteki fordulóra kiéleződött a verseny, és végül a csokonyai Majorkának sikerült megszorongatni őket. A mérkőzés döntetlennel ért véget, és ezzel a Majorka megszerezte a második helyet, viszont a Boda presszó megérdemelten állhatott a dobogó legfelső fokára. A harmadik helyen Görgeteg végzett, a sorrend ezt követően Gazda Trans, Csokonya felnőtt és Csokonya ifi.
A bajnokságon a játékosok egyéni teljesítményét is értékelték. A gólkirály id. Horváth Máté lett a Majorkából, 5 góllal, a legjobb kapus pedig a görgetegi kaput védte, ő Máté István.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!