Tanévkezdés előtti felújítás és udvar betonozás a Deák Ferenc Általános Iskolában

Miközben folynak a karbantartási munkálatok az iskolában, még egy 80 négyzetméteres beton felületet is kialakítottak. Új játékelem érkezésére készülnek.
 

Az igazgatónő megkeresésünkre elmondta, hogy folyamatosak a munkálatok, festés, játszótéri elemek részeinek cseréje, felújítása, kerítés hiányzó léceinek pótlása történik most. A kerítés sportcsarnok mögötti részét a tanév során az Alapítvány támogatásával sikerült végre vas elemekre cserélni, mert éveken keresztül rengeteg problémát okozott a fa lécek rongálás miatti folyamatos pótlása. Ennek festése is hamarosan megtörténik. Közben az iskolaudvaron betonozás zajlott.
Benczéné Németh Bernadettől megtudtuk, hogy ez egy új játékelem alapja. Mint fogalmazott, a Bozsik programban való aktív részvételükért egy nagy értékű Teqball asztallal gazdagodnak. Ehhez kellett biztosítani egy 8X10 méteres sima felületet, ahová a kültéri asztal elhelyezhető. Ennek kialakításában nagyon sok segítséget biztosítottak a szülők. A Teqball asztal augusztus végén érkezik.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!