Táncolva gyűjt adományt, a Deák alapítvány

Február 23-án tartják a hagyományos szülők-nevelők bálját a farsangi időszak részeként a deák Ferenc Általános Iskolában. A mulatság ezúttal is a 8. évfolyamosok nyitótáncával kezdődik, és az alapítvány kasszájának bővülésével zárul.
 

Benczéné Németh Bernadett, az intézmény igazgatója szerkesztőségünknek elmondta, az elmúlt évtizedek hagyományainak megfelelően most is valódi segítséget nyújtanak a szülők a szervezésben és a lebonyolításban is. Hozzá tette, egyébként is nagy hangsúlyt fektetnek a szülők és az iskola kapcsolatára, hisz mindkét oldalnak ugyan az a célja, a gyerekek jó hangulatú fejlődése.
Benczéné Németh Bernadett úgy fogalmazott, nagyon aktív, támogató szülői közösség áll az intézmény mögött, akik mindig segítik a pedagógiai munkát is és elfogadják a nevelő munkát is.
Faültetés, papírgyűjtésben, gyűjtések mindenben számíthatnak egymásra.
A bál bevételének elköltése is közös döntés lesz, hisz sok helye lenne. Bár a szakmai munkához minden adott, taneszközökkel ellátott az intézmény, de az iskola külső környezetére ráférne a szépítés. Többek között felújításra vár a kerítés is, valamint az udvari játékok is elhasználtak már, illetve számukat is növelni lehetne.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!