Szuper produkciók között mutatkozott be egy barcsi koreográfia

Az idei Somogy Megyei Néptánc Antológia és Folklór Találkozó keretén belül csaknem 150-en léptek fel az kaposvári Agórában. Volt aki tánccal és volt aki zenés összeállítással készült.
 

21. alkalommal rendezte meg a Somogy Megyei Néptáncszövetség éves antológiáját és folklór találkozóját az Egyűd Árpád Kulturális Központban. A találkozón 12 hagyományőrző egyesület közel 150 tagja lépett színpadra, köztük barcsiak.
A Boróka táncegyüttes újabb sikeres évet tudhat maga mögött, melynek méltó megkoronázása a XXI. Somogy Megyei Folklór Találkozó és Néptáncantológiára kapott meghívás. Az emléklapon olvasható, hogy a részvétel azok joga, akik 2019-ben nyújtott kiemelkedő művészeti tevékenységükkel nagymértékben hozzájárultak Somogy megye néptáncos, népzenei, népi ének és hagyományőrző szakágazatainak magas szintű fennmaradásához és fejlődéséhez. A Boróka Táncegyüttes a nyárádselyei táncokból álló, Podpácz Beáta – Kirch Zoltán: Selyében koreográfiának köszönheti a meghívást.
A Boróka Táncegyüttes tagjai, a legifjabbakkal, az utánpótlással a héten, szombaton este adja át adventi műsorát a városlakóknak ajándékul, majd mindenkit meghívnak egy táncházra.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!